Lomakkeet

Tältä sivustolta löydät asumiseen liittyvät lomakkeet.

Mikäli olet asunnon hakija, voit täyttää asuntohakemuslomakkeen ja lähettää sen meille myös sähköpostisi liitetiedostona. Tarvittavat liitteet pyydämme siinä vaiheessa, kun löydämme Sinulle sopivan asunnon. Tarkistamme hakijoiden henkilöluottotiedot. Puutteellisin tiedoin lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Hakemus on voimassa kolme kuukautta.
Asuntohakemus tästä.

Takaussitoumuslomaketta tarvitset saadessasi asunnon meiltä ja mikäli käytät asunnon vakuutena henkilötakaajia. Henkilötakaajat takaavat kolmen kuukauden vuokraa vastaavasta summasta omalla henkilötakauksellaan. Tarkistamme takaajien henkilöluottotiedot.
Takaussitomuslomake tästä.

Mikäli käytät vuokravakuutena rahavakuutta, käytännössä se hoituu joko siten, että talletat pankkiisi omalle tilillesi kolmen kuukauden vuokraa vastaavan summan ja toimitat pankin kuittaamattomuustodistuksen meille tai maksamalla ko. summan suoraan Vuokratalojen tilille.

Irtisanomisilmoituslomaketta tarvitset irtisanoessasi asunnon. Asunnon irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.
Irtisanomislomake tästä.

Ohjeet huoneistosta muuttavalle -lomake Sinun kannattaa lukea sanottuasi asunnon irti. Ohjeista käy ilmi, miten Sinun tulee valmistautua muuttoon ja asunnon loppusiivoukseen.

Ohjeet tästä.

Ajankohtaista

 
© Kiinteistö Oy Laihian Vuokratalot 
Laihiantie 50, 66400 Laihia 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

 

   

Kyrönmaan ATK-palvelut